Poultry meat freshness assessment based on the biogenic amines index - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Poultry meat freshness assessment based on the biogenic amines index

Abstrakt

In order to safeguard the well-being of the consumers, it is important to accurately determine the shelf life of poultry and poultry-based products. In this work, it was evaluated whether the measurement of the concentration of cadaverine, putrescine, histamine and tyramine can be used to assess the shelf-life of poultry meat stored in the different types of the containers. Based on the results it can be concluded that the collective measurement of the biogenic amines can be successfully used in the poultry meat freshness assessment and could potentially supplement more traditional methods of quality and shelf-life evaluation.

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Aktywność konferencyjna
Typ:
materiały konferencyjne indeksowane w Web of Science
Tytuł wydania:
Proceedings of the 14th International Students Conference “Modern Analytical Chemistry” strony 224 - 229
Język:
angielski
Rok wydania:
2018
Opis bibliograficzny:
Kalinowska K., Wojnowski W., Płotka-Wasylka J., Namieśnik J..: Poultry meat freshness assessment based on the biogenic amines index, W: Proceedings of the 14th International Students Conference “Modern Analytical Chemistry”, 2018, Faculty of Science, Charles University,.
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 21 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi