Abstrakt
Post-coagulation sludge was added to fish fydrolyzates (silage). Silage was prepared using whole sprats. Technology of the process has been modified and sulphuric acid was replaced with phosphoric acid. The objective was to evaleuate the quality of produced silage during storage, particulary the changes of peroxide value and amount of free acids in silage fat.
Cytowania
-
0
CrossRef
-
0
Web of Science
-
0
Scopus
Autorzy (2)
Cytuj jako
Pełna treść
pobierz publikację
pobrano 69 razy
- Wersja publikacji
- Accepted albo Published Version
- Licencja
- otwiera się w nowej karcie
Słowa kluczowe
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- artykuł w czasopiśmie wyróżnionym w JCR
- Opublikowano w:
-
Environment Protection Engineering
nr 39,
strony 39 - 49,
ISSN: 0324-8828 - Język:
- angielski
- Rok wydania:
- 2013
- Opis bibliograficzny:
- Tomczak-Wandzel R., Mędrzycka K.: Preparation, composition and properties of fish silage produced with post-coagulation sludge// Environment Protection Engineering. -Vol. 39, iss. 4 (2013), s.39-49
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.5277/epe130404
- Weryfikacja:
- Politechnika Gdańska
wyświetlono 157 razy
Publikacje, które mogą cię zainteresować
Detection of sulfonamide resistance genes via in situ PCR-FISH
- A. Gnida,
- K. Kunda,
- A. Ziembińska
- + 3 autorów
2014