Quantitative and Qualitative Composition of Bacterial Communities of Malting Barley Grain and Malt during Long-Term Storage - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Quantitative and Qualitative Composition of Bacterial Communities of Malting Barley Grain and Malt during Long-Term Storage

Abstrakt

Cytowania

  • 3

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 6

    Scopus

Autorzy (5)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Agronomy-Basel nr 10, wydanie 9,
ISSN: 2073-4395
ISSN:
2073-4395
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/agronomy10091301
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 34 razy

Meta Tagi