Separation of anthocyanins from black carrot, chokeberry, blackcurrant, and elderberry with the use of preparative chromatography - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Separation of anthocyanins from black carrot, chokeberry, blackcurrant, and elderberry with the use of preparative chromatography

Abstrakt

Cytowania

  • 1

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 5

    Scopus

Autorzy (6)

  • Zdjęcie użytkownika  Jarosław Dembczyński

    Jarosław Dembczyński

  • Zdjęcie użytkownika  Wojciech Białas

    Wojciech Białas

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Olejnik

    Anna Olejnik

  • Zdjęcie użytkownika  Agnieszka Drożdżyńska

    Agnieszka Drożdżyńska

  • Zdjęcie użytkownika  Tomasz Jankowski

    Tomasz Jankowski

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Zywnosc.Nauka.Technologia.Jakosc/Food.Science.Technology.Quality
ISSN: 1425-6959
ISSN:
14256959
Rok wydania:
2015
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.15193/zntj/2015/103/086
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 32 razy

Meta Tagi