Studies in Carbohydrate Based Glues and Thickeners for Foodstuffs. Part I: Glucose - Sucrose - Apple Pectin Ternary System - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Studies in Carbohydrate Based Glues and Thickeners for Foodstuffs. Part I: Glucose - Sucrose - Apple Pectin Ternary System

Abstrakt

Cytowania

  • 8

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 8

    Scopus

Autorzy (3)

  • Zdjęcie użytkownika  Jozef Mazurkiewicz

    Jozef Mazurkiewicz

  • Zdjęcie użytkownika  Hanna Zaleska

    Hanna Zaleska

  • Zdjęcie użytkownika  Jozef Zaplotny

    Jozef Zaplotny

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
STARCH-STARKE nr 45, wydanie 5, strony 175 - 177,
ISSN: 0038-9056
ISSN:
0038-9056
Rok wydania:
1993
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1002/star.19930450505
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 104 razy

Meta Tagi