The Influence of Selected Plant Essential Oils on Morphological and Physiological Characteristics in Pseudomonas Orientalis - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

The Influence of Selected Plant Essential Oils on Morphological and Physiological Characteristics in Pseudomonas Orientalis

Abstrakt

Cytowania

  • 1 3

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 7

    Scopus

Autorzy (6)

  • Zdjęcie użytkownika  Katarzyna Leja

    Katarzyna Leja

  • Zdjęcie użytkownika  Kamila Szudera-Kończal

    Kamila Szudera-Kończal

  • Zdjęcie użytkownika  Ewa Świtała

    Ewa Świtała

  • Zdjęcie użytkownika  Wojciech Juzwa

    Wojciech Juzwa

  • Zdjęcie użytkownika  Katarzyna Czaczyk

    Katarzyna Czaczyk

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Foods nr 8, wydanie 7,
ISSN: 2304-8158
ISSN:
2304-8158
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/foods8070277
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 75 razy

Meta Tagi