Thermal processing of pasta enriched with black locust flowers affect quality, phenolics, and antioxidant activity - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Thermal processing of pasta enriched with black locust flowers affect quality, phenolics, and antioxidant activity

Abstrakt

Cytowania

  • 1 5

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 0

    Scopus

Autorzy (7)

  • Zdjęcie użytkownika  Paulina Pauter

    Paulina Pauter

  • Zdjęcie użytkownika  Krzysztof Smarzyński

    Krzysztof Smarzyński

  • Zdjęcie użytkownika  Maria Różańska

    Maria Różańska

  • Zdjęcie użytkownika  Paweł Jeżowski

    Paweł Jeżowski

  • Zdjęcie użytkownika  Krzysztof Dwiecki

    Krzysztof Dwiecki

  • Zdjęcie użytkownika  Sylwia Mildner‐Szkudlarz

    Sylwia Mildner‐Szkudlarz

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION nr 43, wydanie 10,
ISSN: 0145-8892
ISSN:
0145-8892
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1111/jfpp.14106
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 73 razy

Meta Tagi