Thymus serpyllum Essential Oil and Its Biological Activity as a Modern Food Preserver - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Thymus serpyllum Essential Oil and Its Biological Activity as a Modern Food Preserver

Abstrakt

Cytowania

  • 3 5

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 3 5

    Scopus

Autorzy (10)

  • Zdjęcie użytkownika  Lucia Galovičová

    Lucia Galovičová

  • Zdjęcie użytkownika  Petra Borotová

    Petra Borotová

  • Zdjęcie użytkownika  Veronika Valková

    Veronika Valková

  • Zdjęcie użytkownika  Nenad Vukovic

    Nenad Vukovic

  • Zdjęcie użytkownika  Milena Vukic

    Milena Vukic

  • Zdjęcie użytkownika  Margarita Terentjeva

    Margarita Terentjeva

  • Zdjęcie użytkownika  Jana Štefániková

    Jana Štefániková

  • Zdjęcie użytkownika  Hana Ďúranová

    Hana Ďúranová

  • Zdjęcie użytkownika  Miroslava Kačániová

    Miroslava Kačániová

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Plants-Basel nr 10, wydanie 7,
ISSN: 2223-7747
ISSN:
2223-7747
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/plants10071416
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 72 razy

Meta Tagi