Trypsin inhibitor, antioxidant and antimicrobial activities as well as chemical composition of potato sprouts originating from yellow- and colored-fleshed varieties - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Trypsin inhibitor, antioxidant and antimicrobial activities as well as chemical composition of potato sprouts originating from yellow- and colored-fleshed varieties

Abstrakt

Cytowania

  • 1 4

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 3

    Scopus

Autorzy (6)

  • Zdjęcie użytkownika  Joanna Miedzianka

    Joanna Miedzianka

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Pęksa

    Anna Pęksa

  • Zdjęcie użytkownika  Agnieszka Nemś

    Agnieszka Nemś

  • Zdjęcie użytkownika  Katarzyna Drzymała

    Katarzyna Drzymała

  • Zdjęcie użytkownika  Aleksandra Zambrowicz

    Aleksandra Zambrowicz

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
JOURNAL OF ENVIRONMENTAL SCIENCE AND HEALTH PART B-PESTICIDES FOOD CONTAMINANTS AND AGRICULTURAL WASTES nr 55, wydanie 1, strony 42 - 51,
ISSN: 0360-1234
ISSN:
0360-1234
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1080/03601234.2019.1657764
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 64 razy

Meta Tagi