Trypsin inhibitor, antioxidant and antimicrobial activities as well as chemical composition of potato sprouts originating from yellow- and colored-fleshed varieties
Abstrakt
Cytowania
-
1 4
CrossRef
-
0
Web of Science
-
1 3
Scopus
Autorzy (6)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- Publikacja w czasopiśmie
- Opublikowano w:
-
JOURNAL OF ENVIRONMENTAL SCIENCE AND HEALTH PART B-PESTICIDES FOOD CONTAMINANTS AND AGRICULTURAL WASTES
nr 55,
wydanie 1,
strony 42 - 51,
ISSN: 0360-1234 - ISSN:
- 0360-1234
- Rok wydania:
- 2020
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1080/03601234.2019.1657764
- Weryfikacja:
- Brak weryfikacji
wyświetlono 64 razy