Variability of elements and nutritional value of spiny-cheek crayfish (Faxonius limosus, Rafinesque, 1817) - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Variability of elements and nutritional value of spiny-cheek crayfish (Faxonius limosus, Rafinesque, 1817)

Abstrakt

Cytowania

  • 1 3

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 6

    Scopus

Autorzy (5)

  • Zdjęcie użytkownika  Natalia Śmietana

    Natalia Śmietana

  • Zdjęcie użytkownika prof. dr hab. inż. Remigiusz Andrzej Panicz

    Remigiusz Andrzej Panicz prof. dr hab. inż.

  • Zdjęcie użytkownika  Małgorzata Sobczak

    Małgorzata Sobczak

  • Zdjęcie użytkownika  Arkadiusz Nędzarek

    Arkadiusz Nędzarek

  • Zdjęcie użytkownika  Przemysław Śmietana

    Przemysław Śmietana

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS nr 94,
ISSN: 0889-1575
ISSN:
08891575
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.jfca.2020.103656
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 19 razy

Meta Tagi