Water Behavior of Aerogels Obtained from Chemically Modified Potato Starches during Hydration - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Water Behavior of Aerogels Obtained from Chemically Modified Potato Starches during Hydration

Abstrakt

Cytowania

  • 1 1

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 0

    Scopus

Autorzy (7)

  • Zdjęcie użytkownika  Joanna Le

    Joanna Le

  • Zdjęcie użytkownika  Jacek Lewandowicz

    Jacek Lewandowicz

  • Zdjęcie użytkownika  Zuzanna Małyszek

    Zuzanna Małyszek

  • Zdjęcie użytkownika  Katarzyna Walkowiak

    Katarzyna Walkowiak

  • Zdjęcie użytkownika  Łukasz Masewicz

    Łukasz Masewicz

  • Zdjęcie użytkownika  Hanna Baranowska

    Hanna Baranowska

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Foods nr 10, wydanie 11,
ISSN: 2304-8158
ISSN:
2304-8158
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/foods10112724
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 42 razy

Meta Tagi