The influence of glycols on thermal stability and chemical structure of glycolysates - Publication - Bridge of Knowledge

Search

The influence of glycols on thermal stability and chemical structure of glycolysates

Abstract

W pracy omówiono wpływ glikoli (etano-1,2-diolu - heksano-1,6-diolu) na właściwości termiczne oraz budowę chemiczną glikolizatów. Analizy przeprowadzono dla półproduktów wytworzonych w jednym stosunku masowym odpadowego poliuretanu do glikolu wynoszącego 10:1.

Cite as

Full text

full text is not available in portal

Keywords

Details

Category:
Conference activity
Type:
publikacja w wydawnictwie zbiorowym recenzowanym (także w materiałach konferencyjnych)
Title of issue:
W 10th International Seminar on Thermal Analysis and Calorimetry : seminar materials , Płock, 28-30 September 2011 strony 124 - 126
Language:
English
Publication year:
2011
Bibliographic description:
Datta J.: The influence of glycols on thermal stability and chemical structure of glycolysates// W 10th International Seminar on Thermal Analysis and Calorimetry : seminar materials , Płock, 28-30 September 2011/ : , 2011, s.124-126
Verified by:
Gdańsk University of Technology

seen 103 times

Recommended for you

Meta Tags