The influence of glycols on thermal stability and chemical structure of glycolysates - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

The influence of glycols on thermal stability and chemical structure of glycolysates

Abstrakt

W pracy omówiono wpływ glikoli (etano-1,2-diolu - heksano-1,6-diolu) na właściwości termiczne oraz budowę chemiczną glikolizatów. Analizy przeprowadzono dla półproduktów wytworzonych w jednym stosunku masowym odpadowego poliuretanu do glikolu wynoszącego 10:1.

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Słowa kluczowe

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Aktywność konferencyjna
Typ:
publikacja w wydawnictwie zbiorowym recenzowanym (także w materiałach konferencyjnych)
Tytuł wydania:
W 10th International Seminar on Thermal Analysis and Calorimetry : seminar materials , Płock, 28-30 September 2011 strony 124 - 126
Język:
angielski
Rok wydania:
2011
Opis bibliograficzny:
Datta J.: The influence of glycols on thermal stability and chemical structure of glycolysates// W 10th International Seminar on Thermal Analysis and Calorimetry : seminar materials , Płock, 28-30 September 2011/ : , 2011, s.124-126
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 103 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi