Food & Function - Czasopismo - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Food & Function

ISSN:

2042-6496

eISSN:

2042-650X

Dyscypliny:

  • inżynieria biomedyczna (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • biologia medyczna (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • nauki farmaceutyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • nauki o zdrowiu (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • rolnictwo i ogrodnictwo (Dziedzina nauk rolniczych)
  • technologia żywności i żywienia (Dziedzina nauk rolniczych)
  • biotechnologia (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
  • nauki biologiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
  • nauki chemiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)

Punkty Ministerialne: Pomoc

Punkty Ministerialne - aktualny rok
Rok Punkty Lista
Rok 2024 100 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
Punkty Ministerialne - lata ubiegłe
Rok Punkty Lista
2024 100 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
2023 100 Lista ministerialna czasopism punktowanych 2023
2022 100 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2021 100 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2020 100 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2019 100 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2018 30 A
2017 30 A
2016 30 A
2015 30 A
2014 30 A
2013 30 A

Model czasopisma:

Hybrydowy - czasopismo transformacyjne

Punkty CiteScore:

Punkty CiteScore - aktualny rok
Rok Punkty
Rok 2023 10.1
Punkty CiteScore - lata ubiegłe
Rok Punkty
2023 10.1
2022 9.6
2021 7.8
2020 6.4
2019 5.6
2018 5.3
2017 5.6
2016 4.3
2015 4.1
2014 3.4
2013 3.3
2012 1.9
2011 0.6

Impact Factor:

Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma

Filtry

wszystkich: 7

  • Kategoria
  • Rok
  • Opcje

wyczyść Filtry wybranego katalogu niedostępne

Katalog Czasopism

Rok 2023
  • Static in vitro digestion model adapted to the general older adult population: an INFOGEST international consensus
    Publikacja
    • O. Ménard
    • U. Lesmes
    • C. S. Shani-Levi
    • A. Araiza Calahorra
    • A. Lavoisier
    • M. Morzel
    • A. Rieder
    • G. Feron
    • S. Nebbia
    • L. Mashiah... i 16 innych

    - Food & Function - Rok 2023

    Understanding the mechanisms of food digestion is of paramount importance to determine the effect foods have on human health. Significant knowledge on the fate of food during digestion has been generated in healthy adults due to the development of physiologically-relevant in vitro digestion models. However, it appears that the performance of the oro-gastrointestinal tract is affected by ageing and that a model simulating the digestive...

    Pełny tekst do pobrania w portalu

Rok 2020
  • Phenolic compounds from Nerium oleander leaves: microwave assisted extraction, characterization, antiproliferative and cytotoxic activities
    Publikacja
    • S. Ayouaz
    • S. C. Oliveira-Alves
    • K. Lefsih
    • A. T. Serra
    • A. Bento da Silva
    • M. Samah
    • J. Karczewski
    • K. Madani
    • M. R. Bronze

    - Food & Function - Rok 2020

    A microwave-assisted extraction (MAE) method was used for the extraction of phenolic compounds from Nerium oleander leaves. The influence of variables such as ethanol concentration, microwave power, irradiation time and liquid/solid ratio on polyphenol extraction was modelled using a second-order regression equation based on response surface methodology (RSM). The optimal conditions for MAE were: extraction solvent 35% ethanol...

    Pełny tekst do pobrania w serwisie zewnętrznym

  • Sugar matters: sugar moieties as reactivity-tuning factors in quercetin O-glycosides
    Publikacja
    • C. Zagrean-Tuza
    • A. Mot
    • T. Chmiel
    • A. Bende
    • I. Turcu

    - Food & Function - Rok 2020

    Quercetin, one of the most abundant flavonoids in plant-based foods, commonly occurs in nature in various glycosylated forms. There is still a less explored aspect regarding the cause of its glycosides diversity, depending on the sugars moiety attached. This work focuses on four widespread quercetin glycosides—hyperoside, isoquercitrin, quercitrin and rutin—by testing property-tuning capacity of different sugar moieties and thus...

    Pełny tekst do pobrania w portalu

Rok 2019
Rok 2016
Rok 2014
  • A standardised static in vitro digestion method suitable for food – an international consensus
    Publikacja
    • M. Minekus
    • M. Alminger
    • P. Alvito
    • S. Ballance
    • T. Bohn
    • C. Bourlieu
    • F. Carrière
    • R. Boutrou
    • M. Corredig
    • D. Dupont... i 18 innych

    - Food & Function - Rok 2014

    Simulated gastro-intestinal digestion is widely employed in many fields of food and nutritional sciences, as conducting human trials are often costly, resource intensive, and ethically disputable. As a consequence, in vitro alternatives that determine endpoints such as the bioaccessibility of nutrients and non-nutrients or the digestibility of macronutrients (e.g. lipids, proteins and carbohydrates) are used for screening and building...

    Pełny tekst do pobrania w portalu

wyświetlono 1139 razy