Bacteriological hazards associated with consumption of smoked fish.**2002,95 s. 29 rys. 11 tabl. bibliogr. 162 poz. maszyn. Rozprawa doktorska /2002.07.12/ Wydz. Chem. Promotor: prof. dr hab. inż. Z. E. Sikorski. Bakteriologiczne zagrożenia związane z konsumpcją wędzonych ryb.
Abstrakt
.
Autor (1)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Słowa kluczowe
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Doktoraty, rozprawy habilitacyjne, nostryfikacje
- Typ:
- praca doktorska pracowników zatrudnionych w PG oraz studentów studium doktoranckiego
- Język:
- angielski
- Rok wydania:
- 2002
- Weryfikacja:
- Politechnika Gdańska
wyświetlono 97 razy
Publikacje, które mogą cię zainteresować
Principles and applications of Ligation Mediated PCR methods for DNA-based typing of microbial organisms
- B. Krawczyk,
- J. Kur,
- K. Stojowska-Swędrzyńska
- + 1 autorów
2016
Modified DNA polymerases for PCR troubleshooting
- M. Śpibida,
- B. Krawczyk,
- M. Olszewski
- + 1 autorów
2017