Bacteriological hazards associated with consumption of smoked fish.**2002,95 s. 29 rys. 11 tabl. bibliogr. 162 poz. maszyn. Rozprawa doktorska /2002.07.12/ Wydz. Chem. Promotor: prof. dr hab. inż. Z. E. Sikorski. Bakteriologiczne zagrożenia związane z konsumpcją wędzonych ryb. - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Bacteriological hazards associated with consumption of smoked fish.**2002,95 s. 29 rys. 11 tabl. bibliogr. 162 poz. maszyn. Rozprawa doktorska /2002.07.12/ Wydz. Chem. Promotor: prof. dr hab. inż. Z. E. Sikorski. Bakteriologiczne zagrożenia związane z konsumpcją wędzonych ryb.

Abstrakt

.

Autor (1)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Słowa kluczowe

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Doktoraty, rozprawy habilitacyjne, nostryfikacje
Typ:
praca doktorska pracowników zatrudnionych w PG oraz studentów studium doktoranckiego
Język:
angielski
Rok wydania:
2002
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 97 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi