BEAN STARCH AS INGREDIENT FOR GLUTEN-FREE BREAD - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

BEAN STARCH AS INGREDIENT FOR GLUTEN-FREE BREAD

Abstrakt

Cytowania

  • 2 9

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 3 3

    Scopus

Autorzy (4)

  • Zdjęcie użytkownika  URSZULA KRUPA

    URSZULA KRUPA

  • Zdjęcie użytkownika  CRISTINA ROSELL

    CRISTINA ROSELL

  • Zdjęcie użytkownika  JADWIGA SADOWSKA

    JADWIGA SADOWSKA

  • Zdjęcie użytkownika  MARIA SORAL-ŚMIETANA

    MARIA SORAL-ŚMIETANA

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION nr 34, strony 501 - 518,
ISSN: 0145-8892
ISSN:
01458892
Rok wydania:
2010
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1111/j.1745-4549.2009.00366.x
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 19 razy

Meta Tagi