Bioactive compounds of potato (Solanum tuberosum L.) juice: from industry waste to food and medical applications - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Bioactive compounds of potato (Solanum tuberosum L.) juice: from industry waste to food and medical applications

Abstrakt

Cytowania

  • 1 9

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 7

    Scopus

Autorzy (7)

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Olejnik

    Anna Olejnik

  • Zdjęcie użytkownika  Stanisław Świtek

    Stanisław Świtek

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Bzducha-Wróbel

    Anna Bzducha-Wróbel

  • Zdjęcie użytkownika  Piotr Kubiak

    Piotr Kubiak

  • Zdjęcie użytkownika  Małgorzata Kujawska

    Małgorzata Kujawska

  • Zdjęcie użytkownika  Grażyna Lewandowicz

    Grażyna Lewandowicz

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
CRITICAL REVIEWS IN PLANT SCIENCES nr 41, wydanie 1, strony 52 - 89,
ISSN: 0735-2689
ISSN:
0735-2689
Rok wydania:
2022
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1080/07352689.2022.2057749
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 56 razy

Meta Tagi