EFFECT OF CALCIUM CASEINATE AND CALCIUM CITRATE ON QUALITY AND TECHNOLOGICAL PARAMETERS OF GLUTEN-FREE BREAD - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

EFFECT OF CALCIUM CASEINATE AND CALCIUM CITRATE ON QUALITY AND TECHNOLOGICAL PARAMETERS OF GLUTEN-FREE BREAD

Abstrakt

Cytowania

  • 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 4

    Scopus

Autorzy (3)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Zywnosc.Nauka.Technologia.Jakosc/Food.Science.Technology.Quality nr 20, wydanie 94,
ISSN: 1425-6959
ISSN:
14256959
Rok wydania:
2014
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.15193/zntj/2014/94/136-150
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 5 razy

Meta Tagi