Effects of the replacement of wheat flour with cricket powder on the characteristics of muffins - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effects of the replacement of wheat flour with cricket powder on the characteristics of muffins

Abstrakt

Cytowania

  • 1 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 5 7

    Scopus

Autorzy (7)

  • Zdjęcie użytkownika  Paulina Pauter

    Paulina Pauter

  • Zdjęcie użytkownika  Maria Różańska

    Maria Różańska

  • Zdjęcie użytkownika  Paulina Wiza

    Paulina Wiza

  • Zdjęcie użytkownika  Sandra Dworczak

    Sandra Dworczak

  • Zdjęcie użytkownika  Natalia Grobelna

    Natalia Grobelna

  • Zdjęcie użytkownika  Paulina Sarbak

    Paulina Sarbak

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
ACTA Scientiarum Polonorum Technologia Alimentaria nr 17, wydanie 3, strony 227 - 233,
ISSN: 1644-0730
ISSN:
16440730
Rok wydania:
2018
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.17306/j.afs.0570
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 28 razy

Meta Tagi