Electrosynthesis of carboxymethyl cellulose – ovoalbumin complexes - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Electrosynthesis of carboxymethyl cellulose – ovoalbumin complexes

Abstrakt

Cytowania

  • 6

    CrossRef

  • 1 5

    Web of Science

  • 1 0

    Scopus

Autorzy (3)

  • Zdjęcie użytkownika  C.-y Lii

    C.-y Lii

  • Zdjęcie użytkownika  H Zaleska

    H Zaleska

  • Zdjęcie użytkownika  P Tomasik

    P Tomasik

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING nr 53, wydanie 3, strony 249 - 257,
ISSN: 0260-8774
ISSN:
0260-8774
Rok wydania:
2002
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/s0260-8774(01)00163-7
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 23 razy

Meta Tagi