INFLUENCE OF CHEMICALLY-MODIFIED POTATO STARCH (RS TYPE 4) ON THE NUTRITIONAL AND PHYSIOLOGICAL INDICES OF RATS - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

INFLUENCE OF CHEMICALLY-MODIFIED POTATO STARCH (RS TYPE 4) ON THE NUTRITIONAL AND PHYSIOLOGICAL INDICES OF RATS

Abstrakt

Cytowania

  • 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 7

    Scopus

Autorzy (5)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences nr 61, wydanie 2, strony 143 - 151,
ISSN: 1230-0322
ISSN:
1230-0322
Rok wydania:
2011
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.2478/v10222-011-0015-7
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 24 razy

Meta Tagi