Mutagenne i rakotwórcze składniki żywności - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Mutagenne i rakotwórcze składniki żywności

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Słowa kluczowe

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja monograficzna
Typ:
rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku o zasięgu krajowym
Tytuł wydania:
Chemia Żywności : Biologiczne Właściwości Składników Żywności. Tom 2 strony 151 - 186
Język:
polski
Rok wydania:
2015
Opis bibliograficzny:
Lewandowska A., Bartoszek-Pączkowska A.: Mutagenne i rakotwórcze składniki żywności// Chemia Żywności : Biologiczne Właściwości Składników Żywności. Tom 2/ ed. Zdzisław E. Sikorski, Hanna Staroszczyk Warszawa: Wydawnictwo WNT, 2015, s.151-186
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 131 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi