Abstrakt
.
Autorzy (2)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Słowa kluczowe
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja monograficzna
- Typ:
- rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku o zasięgu krajowym
- Tytuł wydania:
- Chemia Żywności : Biologiczne Właściwości Składników Żywności. Tom 2 strony 151 - 186
- Język:
- polski
- Rok wydania:
- 2015
- Opis bibliograficzny:
- Lewandowska A., Bartoszek-Pączkowska A.: Mutagenne i rakotwórcze składniki żywności// Chemia Żywności : Biologiczne Właściwości Składników Żywności. Tom 2/ ed. Zdzisław E. Sikorski, Hanna Staroszczyk Warszawa: Wydawnictwo WNT, 2015, s.151-186
- Weryfikacja:
- Politechnika Gdańska
wyświetlono 171 razy