Prebiotics and probiotics in food - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Prebiotics and probiotics in food

Abstrakt

Nowadays, food is not only used to satisfy hunger and is a source of nutrients, but is also considered a factor that directly affects human health. Consumers are looking for high-quality products that contain bioactive ingredients that affect the proper functioning of the body and good mood. Functional foods, which must exhibit health benefits when consumed as part of a balanced diet, are becoming increasingly popular among health-conscious individuals. Probiotics and prebiotics may be functional components of such foods.

Cytowania

  • 1

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Słowa kluczowe

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja monograficzna
Typ:
rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku w języku o zasięgu międzynarodowym
Język:
angielski
Rok wydania:
2023
Opis bibliograficzny:
Malinowska-Pańczyk E.: Prebiotics and probiotics in food// Chemical and Functional Properties of Food Components, 4th Edition/ Boca Raton, USA: Taylor & Francis Group, 2023,
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1201/9781003265955
Źródła finansowania:
  • COST_FREE
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 22 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi