SELECTED ASPECTS OF THE EVALUATION OF THE QUALITY OF GRAPE WINE - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

SELECTED ASPECTS OF THE EVALUATION OF THE QUALITY OF GRAPE WINE

Abstrakt

Development of the domestic grape wine market has been presented. The number of grape wine producing entities, acreage, and volume of production over last five years are presented. The composition of red grape wine has been discussed involving health promoting aspects. Two methods of wine quality determination: analytical and sensory meth ods have been described. Physicochemical parameters influencing wine quali ty (acidity, sweetness) and poly phenol and sulphur dioxide content detectable with analytical methods have been defined.

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Słowa kluczowe

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja monograficzna
Typ:
rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku w języku o zasięgu międzynarodowym
Tytuł wydania:
Current trends in Commodity Science: Innovations and product quality strony 109 - 120
Język:
angielski
Rok wydania:
2013
Opis bibliograficzny:
Marjańska E., Brodnicka E.: SELECTED ASPECTS OF THE EVALUATION OF THE QUALITY OF GRAPE WINE// Current trends in Commodity Science: Innovations and product quality/ ed. Alfred Błaszczyk Poznań: Poznań University of Economics, Faculty of Commodity Science, 2013, s.109-120
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 39 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi