Sposób wytwarzania pączków i donatów z ciasta drożdżowego z udziałem ciasta parzonego oraz mrożenia szokowego z nadziewaniem po wysmażeniu - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Sposób wytwarzania pączków i donatów z ciasta drożdżowego z udziałem ciasta parzonego oraz mrożenia szokowego z nadziewaniem po wysmażeniu

Abstrakt

Opinia o nowej technologii:" Sposób wytwarzania pączków i donatów z ciasta drożdżowego z udziałem ciasta parzonego oraz mrożenia szokowego z nadziewaniem po wysmażeniu."

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Słowa kluczowe

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Inne
Typ:
ekspertyza
Język:
polski
Rok wydania:
2013
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 102 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi