Wpływ postaci dodatku bioaktywnych składników soku z ziemniaka na jakość pasztetów - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Wpływ postaci dodatku bioaktywnych składników soku z ziemniaka na jakość pasztetów

Abstrakt

Cytowania

  • 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Autorzy (6)

  • Zdjęcie użytkownika  Grażyna Lewandowicz

    Grażyna Lewandowicz

  • Zdjęcie użytkownika  Michał Piątek

    Michał Piątek

  • Zdjęcie użytkownika  Mirosława Krzywdzińska-Bartkowiak

    Mirosława Krzywdzińska-Bartkowiak

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Małecka

    Anna Małecka

  • Zdjęcie użytkownika  Wojciech Białas

    Wojciech Białas

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Żywność. Nauka. Technologia. Jakość nr 112, wydanie 3, strony 84 - 96,
ISSN: 2451-0769
ISSN:
24510769
Rok wydania:
2017
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.15193/zntj/2017/112/200
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 31 razy

Meta Tagi