Acta Alimentaria - Czasopismo - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Acta Alimentaria

ISSN:

0139-3006

eISSN:

1588-2535

Dyscypliny:

  • biologia medyczna (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • nauki farmaceutyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • nauki o zdrowiu (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • nauki o rodzinie (Dziedzina nauk o rodzinie)
  • rolnictwo i ogrodnictwo (Dziedzina nauk rolniczych)
  • technologia żywności i żywienia (Dziedzina nauk rolniczych)
  • zootechnika i rybactwo (Dziedzina nauk rolniczych)
  • biotechnologia (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)

Punkty Ministerialne: Pomoc

Punkty Ministerialne - aktualny rok
Rok Punkty Lista
Rok 2024 40 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
Punkty Ministerialne - lata ubiegłe
Rok Punkty Lista
2024 40 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
2023 40 Lista ministerialna czasopism punktowanych 2023
2022 40 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2021 40 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2020 40 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2019 40 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2018 15 A
2017 15 A
2016 15 A
2015 15 A
2014 15 A
2013 15 A
2012 15 A
2011 15 A
2010 13 A

Model czasopisma:

Tradycyjne

Punkty CiteScore:

Punkty CiteScore - aktualny rok
Rok Punkty
Rok 2023 1.8
Punkty CiteScore - lata ubiegłe
Rok Punkty
2023 1.8
2022 1.7
2021 1.4
2020 1
2019 0.9
2018 0.9
2017 0.7
2016 0.7
2015 0.6
2014 0.7
2013 0.7
2012 0.7
2011 0.7

Impact Factor:

Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma

Filtry

wszystkich: 4

  • Kategoria
  • Rok
  • Opcje

wyczyść Filtry wybranego katalogu niedostępne

Katalog Czasopism

Rok 2017
Rok 2016
Rok 2012
  • Composition of fatty acids in selected sorts of biscuits, offered for children
    Publikacja

    - Acta Alimentaria - Rok 2012

    The fatty acid (FA) composition, especially total trans-fatty acids (TFA) content in 12 assortments of biscuits offered for children, produced by four different companies, were determined by gas chromatography. Total fat content of the biscuit samples ranged from 2.2 to 22.8 g/100 g of product. The major FAs were palmitic C16:0, oleic C18:1, and linoleic C18:2 acids. Depending on the biscuit type, the total saturated fatty acids...

    Pełny tekst do pobrania w portalu

Rok 2010

wyświetlono 696 razy