JOURNAL OF FOOD ENGINEERING - Czasopismo - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

ISSN:

0260-8774

eISSN:

1873-5770

Dyscypliny:

  • Inżynieria mechaniczna (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • Nauki farmaceutyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • Rolnictwo i ogrodnictwo (Dziedzina nauk rolniczych)
  • Technologia żywności i żywienia (Dziedzina nauk rolniczych)
  • Weterynaria (Dziedzina nauk rolniczych)
  • Zootechnika i rybactwo (Dziedzina nauk rolniczych)

Punkty Ministerialne: Pomoc

Punkty Ministerialne
2020 140 MNiSW 2019
Punkty Ministerialne
Rok Punkty Lista
2020 140 MNiSW 2019
2019 140 MNiSW 2019
2018 40 A
2017 40 A
2016 40 A
2015 40 A
2014 35 A
2013 40 A
2012 35 A
2011 35 A
2010 32 A
2009 32 A
2008 32 A

Model czasopisma:

Hybrydowe

Punkty CiteScore:

Punkty CiteScore
2018 4.12
Punkty CiteScore
Rok Punkty
2018 4.12
2017 3.54
2016 3.71

Impact Factor:

Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma

Polityka wydawnicza:

Pre-print
wersja autorska artykułu przed recenzją
Post-print
wersja autorska artykułu po recenzji

Tabela statusów SHERPA RoMEO

Tabela statusów SHERPA RoMEO
SHERPA RoMEO kolor Polityka archiwizacji
Zielony można archiwizować pre-printy i post-printy lub wersję wydawcy
Niebieski can archive post-prints
Żółty można archiwizować pre-printy
Biały nie można archiwizować żadnych materiałów
Szary brak danych

Filtry

wszystkich: 3

  • Kategoria
  • Rok

Katalog Czasopism

2020
2012
  • Material Flow Analysis in a cooked mussel processing industry
    Publikacja
    • P. Bello Bugallo
    • A. Stupak
    • L. Andrade
    • R. Torres López

    - JOURNAL OF FOOD ENGINEERING - 2012

    Galicia (NW Spain) is an ideal environment for mussel culture owing to its excellent natural conditions. It is the first Spanish and European mussel producer and the second worldwide after China. More than 50% of the mussel collected in Galicia is used in the processing industry, which produces different products, as cooked mussel that is canned, frozen or used in the food industry. In this paper a methodology based on Life Cycle...

    Pełny tekst w serwisie zewnętrznym

2007
  • The new method of settings the small fishes' backs in the desired direction

    W artykule przeanalizowano znane sposoby ukierunkowywania małych ryb grzbietem w jedną stronę. Podano założenia nowego sposobu orientowania poprzecznego. Przedstawiono wstępną analizę teoretyczną orientowania poprzecznego opartego na wykorzystaniu pary równoległych, nachylonych do poziomu, współbieżnych, gładkich rolek. Przeprowadzono weryfikację doświadczalną nowego sposobu na przykładzie szprotów bałtyckich. Ze względu na wstępny...

    Pełny tekst w serwisie zewnętrznym

wyświetlono 145 razy