Advances in Electronic Noses and Tongues for Food Authenticity Testing - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Advances in Electronic Noses and Tongues for Food Authenticity Testing

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Słowa kluczowe

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja monograficzna
Typ:
rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku w języku o zasięgu międzynarodowym
Tytuł wydania:
Advances in Food Authenticity Testing strony 201 - 225
Język:
angielski
Rok wydania:
2016
Opis bibliograficzny:
Śliwińska M., Wiśniewska P., Dymerski T., Wardencki W., Namieśnik J.: Advances in Electronic Noses and Tongues for Food Authenticity Testing// Advances in Food Authenticity Testing/ ed. Gerard Downey United Kingdom: Woodhead Publishing, 2016, s.201-225
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/b978-0-08-100220-9.00008-4
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 98 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi