Comprehensive two-dimensional gas chromatography - promising technique for analysis of complex food matrices - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Comprehensive two-dimensional gas chromatography - promising technique for analysis of complex food matrices

Abstrakt

The present paper is focused on brief description of operational principle of comprehensive two-dimensional gas chromatography (GC×GC) technique, instrumentation and data processing. Furthermore, the examples of application in the field of food analysis, performed also in the author's laboratory, are given. The detailed discussion of GC×GC characterization and comparison of the volatile composition of berries of different blue honeysuckle cultivars and Polish unifloral honeys of various botanical origin was presented.

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Słowa kluczowe

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Aktywność konferencyjna
Typ:
publikacja w wydawnictwie zbiorowym recenzowanym (także w materiałach konferencyjnych)
Tytuł wydania:
14th International Symposium of Students and Young Mechanical Engineers :''Advances in Chemical and Mechanical Engineering''. - Vol. 1/2, Gdansk, 5th-7th May 2011 strony 69 - 75
Język:
angielski
Rok wydania:
2011
Opis bibliograficzny:
Chmiel T., Dymerski T., Biernacka P.: Comprehensive two-dimensional gas chromatography - promising technique for analysis of complex food matrices// 14th International Symposium of Students and Young Mechanical Engineers :''Advances in Chemical and Mechanical Engineering''. - Vol. 1/2, Gdansk, 5th-7th May 2011/ ed. ed. C. Fijało. - Faculty Mechanical Engineering, Chemical Faculty Gdansk University of Technology. Gdańsk: , 2011, s.69-75
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 97 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi