Inflence of taste substances on oscillation characterstics of oscillators with surfactants. - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Inflence of taste substances on oscillation characterstics of oscillators with surfactants.

Abstrakt

Wykazano, że charakterystyki oscylacyjne oscylatorów z anionowym lub katinowym surfaktantem są różne w obecności substancji smakowych należących do czterech klas smaku. Wydaje się, że w pewnych warunkach badane oscylatory mogą być użyte do rozpoznania poszczególnych substancji smakowych.

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Aktywność konferencyjna
Typ:
publikacja w wydawnictwie zbiorowym recenzowanym (także w materiałach konferencyjnych)
Język:
angielski
Rok wydania:
2004
Opis bibliograficzny:
Szpakowska M., Czaplicka I., Płocharska-Jankowska E., Magnuszewska A., Nagy O.: Inflence of taste substances on oscillation characterstics of oscillators with surfactants.// / : , 2004,
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 10 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi