New analytical sample preparation techniques in food flavour analysis - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

New analytical sample preparation techniques in food flavour analysis

Abstrakt

In this chapter sample preparation techniques were broadly characterized and their applications in field of food analysis were presented. Usefulness of three extraction methods: SPME, SAFE and SDE for isolation of aroma compounds from complex food matrices was compared. Additionally, requirements for sample preparation methods using in food flavour analysis were detailed.

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Słowa kluczowe

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Aktywność konferencyjna
Typ:
publikacja w wydawnictwie zbiorowym recenzowanym (także w materiałach konferencyjnych)
Tytuł wydania:
13th International Symposium of Students and Young Mechanical Engineers : ''Advances in Chemical and Mechanical Engineering'', Gdansk, 20th-22nd May 2010 strony 30 - 39
Język:
angielski
Rok wydania:
2010
Opis bibliograficzny:
Chmiel T., Dymerski T.: New analytical sample preparation techniques in food flavour analysis// 13th International Symposium of Students and Young Mechanical Engineers : ''Advances in Chemical and Mechanical Engineering'', Gdansk, 20th-22nd May 2010/ ed. ed. C. Fijało. - Gdansk University of Technology. Gdańsk: GUT, 2010, s.30-39
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 100 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi