The effect of temperature during soybean oil hydrogenation on nickel catalyst poisoning by phospholipids. - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

The effect of temperature during soybean oil hydrogenation on nickel catalyst poisoning by phospholipids.

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
artykuły w czasopismach recenzowanych i innych wydawnictwach ciągłych
Opublikowano w:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences nr 15/53, strony 19 - 23,
ISSN: 1230-0322
Język:
angielski
Rok wydania:
2003
Opis bibliograficzny:
Szukalska E.: The effect of temperature during soybean oil hydrogenation on nickel catalyst poisoning by phospholipids. // Polish Journal of Food and Nutrition Sciences. -Vol. 15/53., nr. 4 (2003), s.19-23
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 10 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi