The effect of temperature during soybean oil hydrogenation on nickel catalyst poisoning by phospholipids.
Abstrakt
.
Autor (1)
Cytuj jako
Pełna treść
pobierz publikację
pobrano 59 razy
- Wersja publikacji
- Accepted albo Published Version
- Licencja
- otwiera się w nowej karcie
Słowa kluczowe
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- artykuły w czasopismach recenzowanych i innych wydawnictwach ciągłych
- Opublikowano w:
-
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
nr 15/53,
strony 19 - 23,
ISSN: 1230-0322 - Język:
- angielski
- Rok wydania:
- 2003
- Opis bibliograficzny:
- Szukalska E.: The effect of temperature during soybean oil hydrogenation on nickel catalyst poisoning by phospholipids. // Polish Journal of Food and Nutrition Sciences. -Vol. 15/53., nr. 4 (2003), s.19-23
- Weryfikacja:
- Politechnika Gdańska
wyświetlono 91 razy