Radosław Drozd - Publications - Bridge of Knowledge

Search

Filters

total: 54

  • Category
  • Year
  • Options

clear Chosen catalog filters disabled

Catalog Publications

Year 2010
Year 2011
Year 2013
Year 2014
Year 2015
Year 2016
Year 2017
Year 2018
Year 2019
Year 2020
  • Model funkcjonalny wpływu czynników na jakość produktu w branży piekarniczej
    Publication

    W artykule zostały przedstawione czynniki, które mają wpływ na jakość produktu w branży piekarniczej. Tym produktem jest pieczywo, a w szczególności chleb, który stanowi od 80% do 90% jego ogólnej produkcji. Autor wyodrębnił czynniki wpływające na jakość produktu i usystematyzował je, a następnie opisał. Podzielone one zostały na 3 grupy funkcjonujące w procesie produkcyjnym, a następnie na podgrupy. Podstawowe grupy czynników,...

    Full text to download in external service

  • The role of robotisation in improving bakery product quality
    Publication

    The article aims to present the role of robotisation in increasing bakery product quality, as it is closely linked to machine reliability, as well as hygienic and sanitary conditions. All machines employed in the production process ought to be maintained at full production potential and reliability, which also has a fundamental influence on the final product’s quality. While participating in the 2014-2020 Smart Growth Operational...

    Full text to download in external service

Year 2021

seen 3299 times