JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS - Czasopismo - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS

ISSN:

0889-1575

eISSN:

1096-0481

Dyscypliny:

  • biologia medyczna (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • nauki farmaceutyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • rolnictwo i ogrodnictwo (Dziedzina nauk rolniczych)
  • technologia żywności i żywienia (Dziedzina nauk rolniczych)
  • zootechnika i rybactwo (Dziedzina nauk rolniczych)
  • biotechnologia (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
  • nauki chemiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)

Punkty Ministerialne: Pomoc

Punkty Ministerialne - aktualny rok
Rok Punkty Lista
Rok 2024 100 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
Punkty Ministerialne - lata ubiegłe
Rok Punkty Lista
2024 100 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
2023 100 Lista ministerialna czasopism punktowanych 2023
2022 100 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2021 100 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2020 100 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2019 100 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2018 35 A
2017 35 A
2016 35 A
2015 35 A
2014 35 A
2013 35 A
2012 40 A
2011 40 A
2010 32 A

Model czasopisma:

Hybrydowe

Punkty CiteScore:

Punkty CiteScore - aktualny rok
Rok Punkty
Rok 2023 6.2
Punkty CiteScore - lata ubiegłe
Rok Punkty
2023 6.2
2022 5.5
2021 5.7
2020 6.4
2019 5.5
2018 5.5
2017 4.6
2016 4.4
2015 3.9
2014 5.2
2013 4.8
2012 4.2
2011 4

Impact Factor:

Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma

Filtry

wszystkich: 23

  • Kategoria
  • Rok
  • Opcje

wyczyść Filtry wybranego katalogu niedostępne

Katalog Czasopism

Rok 2025
Rok 2024
Rok 2023
Rok 2022
  • Mercury content in beetroot and beetroot-based dietary supplements
    Publikacja

    - JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS - Rok 2022

    Total mercury (THg) concentrations in fifty-four beetroot-based DSs and seven lots of conventional and organic beetroots (divided into unpeeled, peeled, and skins) were determined by direct thermal decomposition-gold amalgamation cold vapour atomic absorption spectrometry. The analytical procedure was optimised and validated. The recovery (%) for Hg was 101.9 and 92.73 in BCR-463 and DOLT 4, respectively. The intermediate precision...

    Pełny tekst do pobrania w portalu

Rok 2021
Rok 2020
Rok 2018
Rok 2014
Rok 2011

wyświetlono 1879 razy