ISSN:
eISSN:
Dyscypliny:
- inżynieria mechaniczna (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
- biologia medyczna (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
- nauki farmaceutyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
- nauki o zdrowiu (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
- rolnictwo i ogrodnictwo (Dziedzina nauk rolniczych)
- technologia żywności i żywienia (Dziedzina nauk rolniczych)
- zootechnika i rybactwo (Dziedzina nauk rolniczych)
- biotechnologia (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
Punkty Ministerialne: Pomoc
Rok | Punkty | Lista |
---|---|---|
Rok 2024 | 70 | Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024 |
Rok | Punkty | Lista |
---|---|---|
2024 | 70 | Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024 |
2023 | 70 | Lista ministerialna czasopism punktowanych 2023 |
2022 | 70 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2021 | 70 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2020 | 70 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2019 | 70 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2018 | 25 | A |
2017 | 25 | A |
2016 | 25 | A |
2015 | 25 | A |
2014 | 20 | A |
2013 | 25 | A |
2012 | 25 | A |
2011 | 25 | A |
2010 | 27 | A |
Model czasopisma:
Punkty CiteScore:
Rok | Punkty |
---|---|
Rok 2023 | 5.2 |
Rok | Punkty |
---|---|
2023 | 5.2 |
2022 | 5.7 |
2021 | 5.5 |
2020 | 4.9 |
2019 | 3.3 |
2018 | 2.5 |
2017 | 2.2 |
2016 | 2.4 |
2015 | 2 |
2014 | 1.8 |
2013 | 1.6 |
2012 | 1.4 |
2011 | 1.2 |
Impact Factor:
Sherpa Romeo:
Prace opublikowane w tym czasopiśmie
Filtry
wszystkich: 5
Katalog Czasopism
-
Relationship of colour with the phytocompounds present in Cornus mas cultivars
Publikacja -
Effects of cooking on the bioactivity of lotus roots and white onions
PublikacjaW pracy przedstawiono wyniki badań wpływu obróbki termicznej (gotowanie) na zawartość związków bioaktywnych i potencjału przeciwutleniającego korzenia lotosu i cebuli białej.Wyniki badań jednoznacznie wskazują na fakt, że taki proces obróbki wpływa w znaczącym stopniu na spadek stężenia związków bioaktywnych i potencjału przeciwutleniającego.
-
Effect of Inoculation with Probiotics and Ageing Time on Selected Functional Properties and Oxidation of Proteins in Dry-Cured Pork Loins
Publikacja -
Oxidative and microbiological stability of raw ground pork during chilled storage as affected by Plant extracts
Publikacja -
Determination of terpene profiles in potential superfruits
PublikacjaThe aim of this work was to characterize and compare the profiles of volatile terpenes in four potential superfruits. These profiles were determined using headspace solid-phase microextraction coupled with comprehensive two-dimensional gas chromatography linked to time-of-flight mass spectrometry. The proposed technique allowed the separation and identification of 79 terpenes present in cape gooseberry, crabapple, cherry silver...
wyświetlono 630 razy