INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES - Czasopismo - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES

ISSN:

1094-2912

eISSN:

1532-2386

Dyscypliny:

  • inżynieria mechaniczna (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • biologia medyczna (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • nauki farmaceutyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • nauki o zdrowiu (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • rolnictwo i ogrodnictwo (Dziedzina nauk rolniczych)
  • technologia żywności i żywienia (Dziedzina nauk rolniczych)
  • zootechnika i rybactwo (Dziedzina nauk rolniczych)
  • biotechnologia (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)

Punkty Ministerialne: Pomoc

Punkty Ministerialne - aktualny rok
Rok Punkty Lista
Rok 2024 70 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
Punkty Ministerialne - lata ubiegłe
Rok Punkty Lista
2024 70 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
2023 70 Lista ministerialna czasopism punktowanych 2023
2022 70 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2021 70 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2020 70 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2019 70 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2018 25 A
2017 25 A
2016 25 A
2015 25 A
2014 20 A
2013 25 A
2012 25 A
2011 25 A
2010 27 A

Model czasopisma:

Open Access

Punkty CiteScore:

Punkty CiteScore - aktualny rok
Rok Punkty
Rok 2023 5.2
Punkty CiteScore - lata ubiegłe
Rok Punkty
2023 5.2
2022 5.7
2021 5.5
2020 4.9
2019 3.3
2018 2.5
2017 2.2
2016 2.4
2015 2
2014 1.8
2013 1.6
2012 1.4
2011 1.2

Impact Factor:

Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma

Filtry

wszystkich: 5

  • Kategoria
  • Rok
  • Opcje

wyczyść Filtry wybranego katalogu niedostępne

Katalog Czasopism

Rok 2021
Rok 2019
Rok 2016
Rok 2014
Rok 2012
  • Effects of cooking on the bioactivity of lotus roots and white onions
    Publikacja
    • M. H. Im
    • Y. Park
    • K. Ham
    • S. Kang
    • B. Heo
    • H. Leontowicz
    • M. Leontowicz
    • J. Namieśnik
    • K. Najman
    • S. Gorinstein

    - INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES - Rok 2012

    W pracy przedstawiono wyniki badań wpływu obróbki termicznej (gotowanie) na zawartość związków bioaktywnych i potencjału przeciwutleniającego korzenia lotosu i cebuli białej.Wyniki badań jednoznacznie wskazują na fakt, że taki proces obróbki wpływa w znaczącym stopniu na spadek stężenia związków bioaktywnych i potencjału przeciwutleniającego.

    Pełny tekst do pobrania w portalu

wyświetlono 757 razy