Electrospinning as a useful technique for the encapsulation of living bifidobacteria in food hydrocolloids - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Electrospinning as a useful technique for the encapsulation of living bifidobacteria in food hydrocolloids

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Słowa kluczowe

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
artykuł w czasopiśmie wyróżnionym w JCR
Opublikowano w:
FOOD HYDROCOLLOIDS nr 28, strony 159 - 167,
ISSN: 0268-005X
Język:
angielski
Rok wydania:
2012
Opis bibliograficzny:
López-Rubio A., Sanchez E., Wilkanowicz S., Sanz Y., Lagaron J.: Electrospinning as a useful technique for the encapsulation of living bifidobacteria in food hydrocolloids// FOOD HYDROCOLLOIDS. -Vol. 28, nr. iss. 1 (2012), s.159-167
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.foodhyd.2011.12.008
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 86 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi