Electrospinning as a useful technique for the encapsulation of living bifidobacteria in food hydrocolloids
Abstrakt
Cytowania
-
2 0 3
CrossRef
-
0
Web of Science
-
2 2 0
Scopus
Autorzy (5)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Słowa kluczowe
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- artykuł w czasopiśmie wyróżnionym w JCR
- Opublikowano w:
-
FOOD HYDROCOLLOIDS
nr 28,
strony 159 - 167,
ISSN: 0268-005X - Język:
- angielski
- Rok wydania:
- 2012
- Opis bibliograficzny:
- López-Rubio A., Sanchez E., Wilkanowicz S., Sanz Y., Lagaron J.: Electrospinning as a useful technique for the encapsulation of living bifidobacteria in food hydrocolloids// FOOD HYDROCOLLOIDS. -Vol. 28, nr. iss. 1 (2012), s.159-167
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.foodhyd.2011.12.008
- Weryfikacja:
- Politechnika Gdańska
wyświetlono 124 razy
Publikacje, które mogą cię zainteresować
Chitosan-based electrospun nanofibers for encapsulating food bioactive ingredients: A review
- R. Castro Munoz,
- M. S. Kharazmi,
- S. M. Jafari
2023
Dynamics of Antimicrobial Peptide Encapsulation in Carbon Nanotubes: The Role of Hydroxylation
- M. Zarghami Dehaghani,
- F. Yousefi,
- F. Seidi
- + 7 autorów
2022