Mushroom Toxins - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Mushroom Toxins

Abstrakt

Toxins and Other Harmful Compounds in Foods provides information on the contents, distribution, chemical properties, and biological activity of toxins and other harmful compounds in foods that are natural components of the raw materials, accumulated due to microbial actions and environmental pollution, or are generated due to processing.

Cytowania

  • 5

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 8

    Scopus

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Słowa kluczowe

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja monograficzna
Typ:
rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku w języku o zasięgu międzynarodowym
Tytuł wydania:
Toxins and other harmful compounds in foods strony 53 - 62
Język:
angielski
Rok wydania:
2017
Opis bibliograficzny:
Kotłowski R.: Mushroom Toxins// Toxins and Other Harmful Compounds in Foods/ ed. Agata Witczak i Zdzisław Sikorski USA: CRS, 2017, s.53-62
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/b978-012370467-2/50169-3
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 120 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi