Abstrakt
Toxins and Other Harmful Compounds in Foods provides information on the contents, distribution, chemical properties, and biological activity of toxins and other harmful compounds in foods that are natural components of the raw materials, accumulated due to microbial actions and environmental pollution, or are generated due to processing.
Cytowania
-
5
CrossRef
-
0
Web of Science
-
8
Scopus
Autor (1)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Słowa kluczowe
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja monograficzna
- Typ:
- rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku w języku o zasięgu międzynarodowym
- Tytuł wydania:
- Toxins and other harmful compounds in foods strony 53 - 62
- Język:
- angielski
- Rok wydania:
- 2017
- Opis bibliograficzny:
- Kotłowski R.: Mushroom Toxins// Toxins and Other Harmful Compounds in Foods/ ed. Agata Witczak i Zdzisław Sikorski USA: CRS, 2017, s.53-62
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/b978-012370467-2/50169-3
- Weryfikacja:
- Politechnika Gdańska
wyświetlono 122 razy
Publikacje, które mogą cię zainteresować
Metal-Organic Frameworks-Based Sensors for the Detection of Toxins in Food: A Critical Mini-Review on the Applications and Mechanisms
- X. Xuan,
- M. Wang,
- S. Manickam
- + 3 autorów
2022
An overview of fermentation in the food industry - looking back from a new perspective
- S. A. Siddiqui,
- Z. Erol,
- J. Rugji
- + 8 autorów
2023
Fluorescence of nanodiamond cocktails: pH-induced effects through interactions with comestible liquids
- M. Głowacki,
- M. Ficek,
- M. Sawczak
- + 2 autorów
2022