Szkodliwe związki powstające wskutek przemian sacharydów - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Szkodliwe związki powstające wskutek przemian sacharydów

Abstrakt

W rozdziale opisano zagadnienia związane ze zdrowotnymi aspektami spożywania sacharydów, scharakteryzowano alternatywne substancje słodzące oraz przedstawiono interakcje sacharydów z innymi składnikami żywności.

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Słowa kluczowe

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja monograficzna
Typ:
rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku o zasięgu krajowym
Język:
polski
Rok wydania:
2020
Opis bibliograficzny:
Staroszczyk H.: Szkodliwe związki powstające wskutek przemian sacharydów// / : , 2020, s.59-82
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 121 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi