FOOD CHEMISTRY - Czasopismo - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

FOOD CHEMISTRY

ISSN:

0308-8146

eISSN:

1873-7072

Dyscypliny:

  • biologia medyczna (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • nauki farmaceutyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • nauki o zdrowiu (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • nauki o rodzinie (Dziedzina nauk o rodzinie)
  • rolnictwo i ogrodnictwo (Dziedzina nauk rolniczych)
  • technologia żywności i żywienia (Dziedzina nauk rolniczych)
  • zootechnika i rybactwo (Dziedzina nauk rolniczych)
  • biotechnologia (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
  • nauki chemiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)

Punkty Ministerialne: Pomoc

Punkty Ministerialne - aktualny rok
Rok Punkty Lista
Rok 2024 200 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
Punkty Ministerialne - lata ubiegłe
Rok Punkty Lista
2024 200 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
2023 200 Lista ministerialna czasopism punktowanych 2023
2022 200 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2021 200 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2020 200 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2019 200 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2018 40 A
2017 40 A
2016 40 A
2015 40 A
2014 40 A
2013 40 A
2012 45 A
2011 45 A
2010 32 A

Model czasopisma:

Open Access

Punkty CiteScore:

Punkty CiteScore - aktualny rok
Rok Punkty
Rok 2023 16.3
Punkty CiteScore - lata ubiegłe
Rok Punkty
2023 16.3
2022 14.9
2021 13.1
2020 11.9
2019 10.7
2018 9.8
2017 8.9
2016 7.8
2015 7.3
2014 6.6
2013 6.3
2012 6.1
2011 6

Impact Factor:

Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma

Filtry

wszystkich: 67

  • Kategoria
  • Rok
  • Opcje

wyczyść Filtry wybranego katalogu niedostępne

Katalog Czasopism

Rok 2024
Rok 2023
Rok 2022
Rok 2021
Rok 2019
Rok 2018
  • Antioxidant properties of ferrous flavanol mixtures
    Publikacja

    Interaction of metal, especially iron ions with flavanols is considered as an important feature of these compounds and is believed to contribute to their both antioxidant and prooxidant properties. The aim of this study was to examine how Fe2+ binding to form a 4:1 (flavanol:Fe2+) mixtures affects the antioxidant properties of flavanols. ABTS∗ scavenging, protection against fluorescence bleaching induced by AAPH and hypochlorite,...

    Pełny tekst do pobrania w serwisie zewnętrznym

  • Electronic noses in classification and quality control of edible oils: A review

    The growing demand for wholesome and nutritious food leads to intensification of production, which in turn can have a detrimental effect on quality and well-being of consumers. For that reason, it is important to develop novel methods of food control which would be characterized by a short time of analysis, adequate sensitivity and relatively low cost. One such technique involves the use of multi-sensory devices called electronic...

    Pełny tekst do pobrania w serwisie zewnętrznym

  • Influence of different cultivation systems on bioactivity of asparagus
    Publikacja
    • Y. Ku
    • D. Kang
    • C. Lee
    • S. Lee
    • C. Ryu
    • D. Kim
    • M. Polovka
    • J. Namieśnik
    • S. Gorinstein

    - FOOD CHEMISTRY - Rok 2018

    Evaluation of functional and bioactive compounds of Asparagus officinalis L. growing in conventional and organic greenhouse and conventional open –field farming was the aim of this research. Polyphenols in cladodes grown conventionally were higher than organic. Flavonoids and carotenoids were the highest in cladodes in open field. Organic spears were richer in total phenolics (+6.9% and +19.1%) and flavonoids (+4.7% and 16.8%)...

    Pełny tekst do pobrania w serwisie zewnętrznym

Rok 2017
Rok 2014
Rok 2013
Rok 2012
Rok 2011

wyświetlono 5860 razy