dr hab. inż. Hanna Staroszczyk
Zatrudnienie
- Kierownik katedry w Katedra Chemii,Technologii i Biotechnologii Żywności
- Profesor uczelni w Katedra Chemii,Technologii i Biotechnologii Żywności
Obszary badawcze
Opiekun
-
Charakterystyka bioaktywnych peptydów z keratyny z piór drobiowych oraz produktów ich przemian zachodzących w trakcie reakcji Maillarda
Projekt realizowany w Katedra Chemii,Technologii i Biotechnologii Żywności zgodnie z porozumieniem UMO-2021/41/N/NZ9/04466 z dnia 2022-01-03
Kierownik projektu
-
KARDIO BNC Przedkliniczne badania możliwości zastosowania oryginalnej, polskiej bionanocelulozy (BNC) w medycynie regeneracyjnej w aspekcie bioimplantów w kardiochirurgii i chirurgii naczyniowej
Projekt realizowany w Katedra Chemii,Technologii i Biotechnologii Żywności zgodnie z porozumieniem PBS2/A7/16/2013 z dnia 2013-12-04
wyświetlono 4786 razy