ISSN:
1082-0132
eISSN:
1532-1738
Dyscypliny:
- inżynieria chemiczna (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
- inżynieria materiałowa (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
- biologia medyczna (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
- nauki farmaceutyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
- rolnictwo i ogrodnictwo (Dziedzina nauk rolniczych)
- technologia żywności i żywienia (Dziedzina nauk rolniczych)
- biotechnologia (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
- nauki chemiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
Punkty Ministerialne: Pomoc
Rok | Punkty | Lista |
---|---|---|
Rok 2024 | 40 | Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024 |
Rok | Punkty | Lista |
---|---|---|
2024 | 40 | Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024 |
2023 | 40 | Lista ministerialna czasopism punktowanych 2023 |
2022 | 40 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2021 | 40 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2020 | 40 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2019 | 40 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2018 | 25 | A |
2017 | 25 | A |
2016 | 25 | A |
2015 | 25 | A |
2014 | 25 | A |
2013 | 20 | A |
2012 | 25 | A |
2011 | 25 | A |
2010 | 27 | A |
Model czasopisma:
Hybrydowe
Punkty CiteScore:
Rok | Punkty |
---|---|
Rok 2023 | 5.8 |
Rok | Punkty |
---|---|
2023 | 5.8 |
2022 | 5.3 |
2021 | 4.1 |
2020 | 3.3 |
2019 | 2.7 |
2018 | 2.8 |
2017 | 2.4 |
2016 | 2 |
2015 | 2.3 |
2014 | 2.2 |
2013 | 1.8 |
2012 | 1.5 |
2011 | 1.4 |
Impact Factor:
Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma
Sherpa Romeo:
Prace opublikowane w tym czasopiśmie
Filtry
wszystkich: 4
Katalog Czasopism
Rok 2021
-
Aroma profile and lactic acid bacteria characteristic of traditional Slovak cheese “May bryndza”
Publikacja -
LF NMR spectroscopy analysis of water dynamics and texture of Gluten-Free bread with cricket powder during storage
Publikacja
Rok 2019
Rok 2014
-
The effect of high pressure at subzero temperature on proteins solubility, drip loss and texture of fish (cod and salmon) and mammal’s (pork and beef) meat
PublikacjaOne of the possibilities of using high pressure technique in inactivation of microorganism is conducting this process at subzero temperature. However, for its practical application in meat preservation the appropriate properties of meat should be kept. Therefore, the aim of this work was to examine the effect of pressure at subzero temperature (without freezing of water) on proteins and texture of mammal’s and cold-adapted fish...
wyświetlono 772 razy