ISSN:
0733-5210
eISSN:
1095-9963
Dyscypliny:
- inżynieria mechaniczna (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
- biologia medyczna (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
- rolnictwo i ogrodnictwo (Dziedzina nauk rolniczych)
- technologia żywności i żywienia (Dziedzina nauk rolniczych)
- biotechnologia (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
- nauki biologiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
Punkty Ministerialne: Pomoc
Rok | Punkty | Lista |
---|---|---|
Rok 2024 | 140 | Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024 |
Rok | Punkty | Lista |
---|---|---|
2024 | 140 | Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024 |
2023 | 140 | Lista ministerialna czasopism punktowanych 2023 |
2022 | 140 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2021 | 140 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2020 | 140 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2019 | 140 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2018 | 35 | A |
2017 | 35 | A |
2016 | 35 | A |
2015 | 35 | A |
2014 | 35 | A |
2013 | 35 | A |
2012 | 40 | A |
2011 | 40 | A |
2010 | 32 | A |
Model czasopisma:
Hybrydowe
Punkty CiteScore:
Rok | Punkty |
---|---|
Rok 2023 | 7.8 |
Rok | Punkty |
---|---|
2023 | 7.8 |
2022 | 6.8 |
2021 | 6.4 |
2020 | 5.1 |
2019 | 5 |
2018 | 4 |
2017 | 4.3 |
2016 | 4.1 |
2015 | 4.2 |
2014 | 3.8 |
2013 | 3.6 |
2012 | 3.9 |
2011 | 4.4 |
Impact Factor:
Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma
Sherpa Romeo:
Prace opublikowane w tym czasopiśmie
Filtry
wszystkich: 5
Katalog Czasopism
Rok 2023
Rok 2017
Rok 2016
-
Hydrothermal modification of wheat starch part 1. Effect of particle size on the viscosity of formed pastes
Publikacja -
Hydrothermal modification of wheat starch. Part 2. Thermal characteristics of pasting and rheological properties of pastes
Publikacja
Rok 2014
wyświetlono 527 razy