JOURNAL OF FOOD SCIENCE - Czasopismo - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Journal of food science

ISSN: 0022-1147

Współczynnik Impact Factor

Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma

Punkty Ministerialne

Punkty Ministerialne
Lista Rok Punkty
A 2017 30
A 2016 30
A 2015 30
A 2014 30
A 2013 30
A 2011 35
A 2008 27

Filtry

wszystkich: 2

  • Kategoria
  • Rok

Katalog Czasopism

2011
  • Chemical Quality of Bottled Waters: A Review

    Bottled water has become very popular for quenching thirst and as a dietary (mineral) supplement. Theplethora of natural mineral waters precludes any unequivocal system of classification, which makes it difficult for theconsumer to choose a water with properties that suits him/her exactly. The ever-increasing popularity of bottled watersmeans that it is of the utmost importance to determine not only their mineral content, but above...

    Pełny tekst w serwisie zewnętrznym

2008
  • Methodological evaluation of method for dietary heavy metal intake
    Publikacja

    - JOURNAL OF FOOD SCIENCE - 2008

    Narażenie człowieka na działanie zanieczyszczeń środowiskowych jest poważnym problemem w obecnych czasach. Metale ciężkie są uważane za toksyczne dla człowieka ze względu na tendencję kumulowania się w wybranych tkankach organizmu. Ponadto, ich obecność w ustroju jest przyczyną wielu schorzeń. Substancje szkodliwe mogą przenikać do organizmu kilkoma drogami, m.in. poprzez spożywanie skażonej żywności. Biorąc pod uwagę ryzyko związane...

wyświetlono 8 razy