Mineral components in food - analytical implications - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Mineral components in food - analytical implications

Abstrakt

Rozdział w całości poświęcony jest analizie próbek żywności pod kątem oznaczania w nich mikro i makroelementów. Przedstawione zostały metody przygotowania próbek oraz techniki wykorzystywane na etapie oznaczeń końcowych.

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Słowa kluczowe

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja monograficzna
Typ:
rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku w języku o zasięgu międzynarodowym
Tytuł wydania:
Mineral Components in Foods. strony 1 - 31
Język:
angielski
Rok wydania:
2007
Opis bibliograficzny:
Biziuk M., Kuczyńska J.: Mineral components in food - analytical implications// Mineral Components in Foods./ ed. eds: P. Szefer, J.O. Nriagu. Boca Raton: CRC Press Taylor & Francis Group, 2007, s.1-31
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 122 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi