dr inż. Karol Parchem
Employment
- Assistant professor at Department of Chemistry, Technology and Biochemistry of Food
e-Learning courses
-
Mikrobiologia Przemysłowa Laboratorium - 2021_22
-
Funkcjonalne i Bioaktywne Składniki Żywności 2022
Kurs jest uzupełnieniem treści przedmiotu Funkcjonalne i Bioaktywne Składniki Żywności, który realizowany jest w formie wykładów, ćwiczeń laboratoryjnych i seminariów na semestrze letnim 2022 i dedykowany jest dla Studentów II stopnia sem. 1 kierunku Biotechnologia na Wydziale Chemicznym
-
Biotechnologia ogólna BT 2021/2022
Kurs przeznaczony jest dla studentów studiów I stopnia kierunku Biotechnologia realizujących zajęcia w semestrze 6 w roku akademickim 2021/2022. Kurs obejmuje zarówno wykłady, seminarium i zajęcia laboratoryjne z przedmiotu Biotechnologia ogólna. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
Laboratorium biochemii 2021/2022
-
Nauka o Żywieniu i Toksykologia Żywności
-
New and Fast Analytical Techniques in Food Quality Analysis
-
Biotechnologia ogólna BT 2022/2023
Kurs przeznaczony jest dla studentów studiów I stopnia kierunku Biotechnologia realizujących zajęcia w semestrze 6 w roku akademickim 2022/2023. Kurs obejmuje zarówno wykłady, seminarium i laboratorium z przedmiotu Biotechnologia ogólna. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
NEW AND FAST ANALYTICAL TECHNIQUES IN FOOD QUALITY ANALYSIS 2024
-
Nauka o Żywieniu i Toksykologia Żywności - Laboratorium
-
BIOLOGICZNIE AKTYWNE SUBSTANCJE ROŚLINNE 2024
Kurs jest uzupełnieniem zajęć z przedmiotu "Biologicznie aktywne substancje roślinne", który odbywa się w formie stacjonarnej na II stopniu studiów na kierunku Biotechnologia.
-
NAUKA O ŻYWIENIU I TOKSYKOLOGIA ŻYWNOŚCI
-
Biotechnologia ogólna BT 2023/2024
Kurs przeznaczony jest dla studentów studiów I stopnia kierunku Biotechnologia realizujących zajęcia w semestrze 6 w roku akademickim 2023/2024. Kurs obejmuje zarówno wykłady, seminarium i laboratorium z przedmiotu Biotechnologia ogólna. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
Biotechnologia i technologia lipidów 2024/25
Kurs przeznaczony jest dla studentów: kierunek Biotechnologia, specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności (WCh) realizujących zajęcia w 2 semestrze, studiów II stopnia. Kurs obejmuje zarówno wykłady, seminarium i zajęcia laboratoryjne z przedmiotu Biotechnologia i technologia lipidów
-
Biomaterials processing and testing methods (2024/25)
-
TECHNIKI INSTRUMENTALNE W BIOLOGII ŚRODOWISKA
Conducted classes
-
-
NEW AND FAST ANALYTICAL TECHNIQUES IN FOOD QUALITY ANALYSIS
Faculty of Chemistry
-
-
-
NEW AND FAST ANALYTICAL TECHNIQUES IN FOOD QUALITY ANALYSIS
Faculty of ChemistryField of study: Green Technologies
-
-
-
NEW AND FAST ANALYTICAL TECHNIQUES IN FOOD QUALITY ANALYSIS
Faculty of ChemistryField of study: Green Technologies
Field of study: Green Technologies
-
-
-
DIPLOMA LABORATORY
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Master's thesis
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
-
-
Engineering Diploma Project
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
seen 2245 times