Abstrakt
Rozdział opisuje wpływ różnych czynników na jakość fermentowanych produktów warzywnych, kiszonej kapusty, kiszonych ogórków, kimchi i oliwek.
Autor (1)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Słowa kluczowe
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja monograficzna
- Typ:
- rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku w języku o zasięgu międzynarodowym
- Tytuł wydania:
- Fermentation Effects on Food Properties strony 259 - 284
- Język:
- angielski
- Rok wydania:
- 2012
- Opis bibliograficzny:
- Malinowska-Pańczyk E.: Fermented vegetable products// Fermentation Effects on Food Properties/ ed. eds. B.M. Mehta, A. Kamal-Eldin, R.Z. Iwanski. London: CRC Press, 2012, s.259-284
- Weryfikacja:
- Politechnika Gdańska
wyświetlono 82 razy