Fermented vegetable products - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Fermented vegetable products

Abstrakt

Rozdział opisuje wpływ różnych czynników na jakość fermentowanych produktów warzywnych, kiszonej kapusty, kiszonych ogórków, kimchi i oliwek.

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Słowa kluczowe

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja monograficzna
Typ:
rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku w języku o zasięgu międzynarodowym
Tytuł wydania:
Fermentation Effects on Food Properties strony 259 - 284
Język:
angielski
Rok wydania:
2012
Opis bibliograficzny:
Malinowska-Pańczyk E.: Fermented vegetable products// Fermentation Effects on Food Properties/ ed. eds. B.M. Mehta, A. Kamal-Eldin, R.Z. Iwanski. London: CRC Press, 2012, s.259-284
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 82 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi