dr inż. Izabela Koss-Mikołajczyk
Employment
- Assistant professor at Department of Chemistry, Technology and Biochemistry of Food
e-Learning courses
-
Podstawy Biochemii
-
Biomaterials processing and testing methods 2022/23
-
Laboratorium biologii komórki 2022/2023
-
Laboratorium z biochemii 2022/2023
-
Biotechnologia ogólna BT 2021/2022
Kurs przeznaczony jest dla studentów studiów I stopnia kierunku Biotechnologia realizujących zajęcia w semestrze 6 w roku akademickim 2021/2022. Kurs obejmuje zarówno wykłady, seminarium i zajęcia laboratoryjne z przedmiotu Biotechnologia ogólna. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
Laboratorium biochemii 2021/2022
-
Podstawy Żywienia Człowieka
-
Nauka o Żywieniu i Toksykologia Żywności
-
New and Fast Analytical Techniques in Food Quality Analysis
-
Basic of biochemistry
-
Biochemistry - Laboratory exercises - Nowy
Exerise 1. The ability to accumulate metal cations by edible mushrooms, comparison with edible plants Exercise 2. Measurement of activity of glutathione S-transferases - the detoxifying enzymes present in the cytosol of eukaryotic cells Exercise 3. Cell membranes permeability Exercise 4. Detection of mutagenic substances using Ames test Exercise 5. Gluten content in food products part 1. Exercise 6. Gluten content in food...
-
Analiza żywności 2022/2023 sem. zimowy
Kurs przeznaczony jest dla studentów studiów I stopnia realizujących zajęcia w semestrze VII w roku akademickim 2022/2023. W ramach tego kursu będzie realizowany przedmiot Analiza żywności. Za kurs odpowiada dr hab. inż. Hanna Staroszczyk, prof. PG.
-
NEW AND FAST ANALYTICAL TECHNIQUES IN FOOD QUALITY ANALYSIS 2024
-
Biochemistry - Laboratory exercises
Exerise 1. The ability to accumulate metal cations by edible mushrooms, comparison with edible plants Exercise 2. Measurement of activity of glutathione S-transferases - the detoxifying enzymes present in the cytosol of eukaryotic cells Exercise 3. Cell membranes permeability Exercise 4. Detection of mutagenic substances using Ames test Exercise 5. Gluten content in food products part 1. Exercise 6. Gluten content in food...
-
Nauka o Żywieniu i Toksykologia Żywności - Laboratorium
-
Laboratorium biologii komórki 2023/2024
-
Polymeric materials in medicine – structure and desing 2023/24
-
NAUKA O ŻYWIENIU I TOKSYKOLOGIA ŻYWNOŚCI
-
Biotechnologia ogólna BT 2023/2024
Kurs przeznaczony jest dla studentów studiów I stopnia kierunku Biotechnologia realizujących zajęcia w semestrze 6 w roku akademickim 2023/2024. Kurs obejmuje zarówno wykłady, seminarium i laboratorium z przedmiotu Biotechnologia ogólna. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
TECHNIKI INSTRUMENTALNE W BIOLOGII ŚRODOWISKA
-
Podstawy Żywienia Człowieka
-
Biomaterials processing and testing methods (2024/25)
-
TECHNIKI INSTRUMENTALNE W BIOLOGII ŚRODOWISKA
-
Analiza żywności 2024/2025 sem. zimowy
Kurs przeznaczony jest dla studentów studiów I stopnia kierunku Biotechnologia realizujących zajęcia w roku akademickim 2024/2025. Kurs obejmuje wykłady i zajęcia laboratoryjne z przedmiotu Analiza żywności. Za kurs odpowiada dr hab. inż. Hanna Staroszczyk, prof. PG.
-
Analiza żywności 2023/2024 sem. zimowy
Kurs przeznaczony jest dla studentów studiów I stopnia realizujących zajęcia w semestrze 7 w roku akademickim 2023/2024. W ramach tego kursu będzie realizowany przedmiot Analiza żywności. Za kurs odpowiada dr hab. inż.Hanna Staroszczyk, prof. uczelni.
Conducted classes
-
-
AB-332 Arctic Marine Molecular Ecology
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
ISB: indywidualne studia badawcze
-
Thesis laboratory
Faculty of ChemistryField of study: Chemistry
-
Realizacja Projektu Radium
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
ISB: indywidualne studia badawcze
-
Master's thesis
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Diploma Thesis
Faculty of ChemistryField of study: Chemistry
-
AB-840 Climate Change Biology
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
ISB: indywidualne studia badawcze
-
Engineer Diploma Thesis
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Instrumental techniques in environmental biology
Faculty of ChemistryField of study: Green Technologies
-
DIPLOMA LABORATORY
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Engineer Diploma Laboratory
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
-
-
Thesis laboratory
Faculty of ChemistryField of study: Chemistry
-
Instrumental techniques in environmental biology
Faculty of ChemistryField of study: Green Technologies
-
Engineering Diploma Project
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Thesis laboratory
Faculty of ChemistryField of study: Chemical Technology
Specialization: Technical and Industrial Analytics
-
Diploma Thesis
Faculty of ChemistryField of study: Chemical Technology
Specialization: Technical and Industrial Analytics
-
Master's thesis
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
DIPLOMA LABORATORY
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Diploma Thesis
Faculty of ChemistryField of study: Chemistry
-
-
-
DIPLOMA LABORATORY
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Master's thesis
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
NEW AND FAST ANALYTICAL TECHNIQUES IN FOOD QUALITY ANALYSIS
Faculty of ChemistryField of study: Green Technologies
Field of study: Green Technologies
-
Engineering Diploma Project
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Engineering Diploma Project
Faculty of ChemistryField of study: Chemical Technology
-
Instrumental techniques in environmental biology
Faculty of ChemistryField of study: Green Technologies
-
Engineering Diploma Project
Faculty of ChemistryField of study: Chemistry
-
-
-
Engineering Diploma Project
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
New and fast analytical techniques in food quality analysis
Faculty of ChemistryField of study: Green Technologies
Field of study: Green Technologies
-
Instrumental techniques in environmental biology
Faculty of ChemistryField of study: Green Technologies
-
-
-
DIPLOMA LABORATORY
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
NEW AND FAST ANALYTICAL TECHNIQUES IN FOOD QUALITY ANALYSIS
Faculty of ChemistryField of study: Green Technologies and Monitoring
Field of study: Green Technologies and Monitoring
-
Thesis
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Instrumental techniques in environmental biology
Faculty of ChemistryField of study: Green Technologies
-
-
-
Pre-diploma laboratory
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
seen 2779 times