Agnieszka Bartoszek-Pączkowska - Dydaktyka - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Kursy online

Prowadzone zajęcia

Pełnienie funkcji promotora w przewodach doktorskich

  • Anna Piekarska

    Technologia żywności i żywienia (Dziedzina nauk rolniczych)

    Tytuł dr inż. nadany 2014-11-14 przez Wydział Chemiczny

Lista recenzowanych prac

  • Opracowanie metod analitycznych do oceny aktywności przeciwutleniającej nasion oleistych z rodzaju Brassica oraz ich produktów

    Praca doktorska

    mgr Agnieszka Tułodziecka - Wydział Chemiczny Uniwersytetu Mikołaja Kopernika w Toruniu - 2016

  • Aktywność antyoksydacyjna liści kapusty białej na tle zmian fizjologicznych i biochemicznych wywołanych skażeniem gleby cynkiem i kadmem

    Praca doktorska

    mgr Małgorzata Borek - Katedra Fizjologii Roślin przy Wydziale Rolniczo-Ekonomicznym Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - 2014

  • Rola białka p66Shc w indukcji stresu oksydacyjnego i śmierci komórek nowotworowych i nienowotworowych

    Praca doktorska

    mgr Andżelika Borkowska - Zakład Bioenergetyki i Fizjologii Wysiłku Fizycznego Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego - 2012

wyświetlono 6417 razy